Avokádové těstoviny
Avokádové těstoviny jsou absolutní špičkou mezi našimi rychlými recepty po práci. Jsou hotové za 15 minut nebo méně a chutnají neuvěřitelně lahodně. Avokádo a cit
Gnocchi v omáčce ze špenátu a gorgonzoly
Gnocchi v omáčce ze špenátu a gorgonzoly – jednoduchý, rychlý a neodolatelný recept. Dnes ho dokonce děláme s našimi domácími noky. Když jsou uvařené a orestované
Hubové rizoto
Houbové rizoto je naprostou klasikou mezi rizoty. Snadno se připravuje, rychle se dokončuje a v chladném období nás naprosto zahřeje. Poznáte to? Stačí jedno sousto a cí
Citronové kuře
Kuře s citronem je jednoduchý pokrm, který většinu práce udělá za vás trouba. Přesto je maso příjemně křehké a je k němu i aromatická omáčka. Vyzkoušejte náš
Cordon Bleu
Cordon Bleu je klasika, kterou vám dnes chceme představit. Silně obalené řízky plněné šunkou a sýrem, obalené ve strouhance a usmažené. Už jen z tohoto popisu se vám
Cizrnová polévka
Cizrnová polévka se připravuje rychle. Je také veganská, plná dobrých ingrediencí a díky kajenskému pepři je úžasně pikantní. Vyzkoušejte náš recept a nechte se z
Saltimbocca
Saltimbocca je italská klasika. Hlavní chod je nejen jednoduchý, ale také vynikající a my se ho nemůžeme nabažit. Saltimbocca alla Romana, jak zní celý název pokrmu, se
Rozmarýnové brambory
Rozmarýnové brambory jsou jednou z našich nejoblíbenějších příloh. V Německu jsou totiž brambory jako příloha velmi oblíbené. Smažené, vařené nebo připravené v
Kachní prsa
Kachní prsa s bylinkovo-pomerančovou krustou – nejenže to zní velmi chutně, ale také to skvěle vypadá. Ideální pokrm k podávání během Vánoc nebo jiných svátk
Červené zelí
Červené zelí je pravděpodobně jednou z nejoblíbenějších příloh Němců. Zejména na podzim a v zimě se barevné a zdravé zelí hodí ke všemu. Ať už se jedná o veg