super snadné
Steak z tuňáka připravený metodou Sous Vide
Steaky z tuňáka vařené sous vide: Jednoduché, k věci a kulinářský vrchol. Takový steak z tuňáka se nepropeče – ideální teplota jádra je mezi 48 a 54 °C. Snadno j
Poke bowl
Poke bowl je pravidelnou položkou v našem jídelním lístku. Proč? Protože je tak neuvěřitelně univerzální, můžete kombinovat své oblíbené ingredience a kombinace ob
super snadné
Pánev raclette s krevetami
Pánev raclette s krevetami Zní to tak jednoduše a geniálně, jak to ve skutečnosti je. Vezmete krevety, pokapete je trochou oleje, okořeníte a přidáte hodně cibule a čes
Lososové crostini
Lososové crostini jako rafinovaný předkrm vánočního menu. Na tuto malou pastvu pro oči se nebudete moci přestat dívat! Přitom jsou tak jednoduché: bageta se smetanovým
Raclette pánev s bramborami a tuňákem
Raclette pánev s bramborami a tuňákem – Máte chuť na vydatné jídlo z raclette grilu? Pak pro vás máme to pravé. Brambory, tuňák, cibule a aromatický sýr se na vaš
Lososový burger
Lososové hamburgery jsou ideální, když na jaře poprvé vytáhnete gril. Čerstvý losos, pikantní wasabi dip, okurka a chřest jsou úžasně pikantní a lehkou změnou oprot
Losos na grilu
Grilování lososa je rychlé a nabízí vám i vašim hostům skvělou alternativu ke klobásám, steakům a podobně. Losos by se neměl grilovat přímo při vysoké teplotě kv
Grilovaný steak z tuňáka
Grilování steaku z tuňáka je v podstatě rychlé a snadné. Ještě jste se neodvážili vyzkoušet grilované ryby? Pak vám ukážeme, jak je to jednoduché. Po grilování o
Krevetové špízy z horkovzdušné fritézy
Houbové špízy z horkovzdušné fritézy jsou v naší fritéze Klarstein VitAir připraveny velmi rychle. Protože díky praktickému rotačnímu špízovači vše jednoduše na
Losos se zeleným chřestem
Losos se zeleným chřestem: Existuje recept, který se víceobjevuje se svěžestí a jarem? To si nemyslíme. Spolu s čerstvými bylinkami a několika cherry rajčátky je tento
Pstruh na grilu
Grilování pstruhů není čarodějnictví! Díky našemu jednoduchému receptu a svěží, pikantní marinádě bude tato celá ryba skutečnou ozdobou vaší příští grilovac
Tuňák tataki
Dnešním předkrmem z našeho rybího menu je tuňák tataki se salátem z mořských řas. Tataki je japonský způsob přípravy masa nebo ryb To znamená, že se ryba (nebo mas