super snadné
Domácí rýžové mléko
Rýžové mléko je skvělou alternativou kravského mléka. Má lehce nasládlou chuť a hodí se ke všemu. Díky našemu receptu se vyhnete přídatným látkám, které jsou ob
super snadné
Pistáciové mléko
Podle našeho receptu budete mít pistáciové mléko hotové za jednu nebo dvě minuty. Mléko je plné bílkovin, antioxidantů, vlákniny a živin. Krémová konzistence a lehce
super snadné
Dýňové noky s tymiánovým máslem
Dýňové noky jsou pro nás na podzim opravdovým highlightem Můžete si je připravit sami doma, budete přesně vědět, co v nich je, a můžete si je také upravit podle vlas
super snadné
Třešňová zmrzlina
Višňová zmrzlina z GrandPrix? Ano! Tento jednoduchý recept funguje nejen s třešněmi, ale i s jakýmkoli jiným mraženým nebo bobulovým ovocem, které máte rádi. Je hoto
super snadné
Letní salát s malinami
Letní salát s čerstvými malinami. Nezní to božsky? Rafinovaná směs pikantní rukoly, sladkých malin a křupavých vlašských ořechů s aromatickou fetou se rozplývá na
super snadné
Domácí bylinkové máslo
Výroba vlastního bylinkového másla je pro nás největší zábava. Proč? Bylinkové máslo si totiž můžete připravit tak, jak ho máte rádi. Bylinky, koření a další
super snadné
Mango dezert ve sklenici
Mangový dezert ve sklenici vypadá velmi sofistikovaně, ale jeho příprava je rychlá a snadná. Je to dokonalé překvapení pro hosty po chutné večeři. Tento dezert s mange
super snadné
Pesto Rosso – červené italské pesto
Domácí pesto Rosso se připravuje snadno a rychle a je dokonalou přílohou k čerstvě uvařeným těstovinám. Kečup mu opravdu nemůže konkurovat. Stačí všechny ingredien
super snadné
Lískooříškové mléko
Mléko z pražených lískových oříšků má obzvlášť kulatou chuť! Intenzivní vůně pražených lískových oříšků a jemná krémová konzistence z něj činí ušlec
super snadné
Chia chléb
Chia chléb se slunečnicovými semínky je pravděpodobně nejjednodušším chlebem, který v našem časopise najdete. Protože ho připravujeme v kuchyňském robotu GrandPrix,
super snadné
Steak z tuňáka připravený metodou Sous Vide
Steaky z tuňáka vařené sous vide: Jednoduché, k věci a kulinářský vrchol. Takový steak z tuňáka se nepropeče – ideální teplota jádra je mezi 48 a 54 °C. Snadno j
super snadné
Borůvkový cheesecake
Borůvkový cheesecake? Kdo by odolal? Už se nám sbíhají sliny. Nejraději pečeme chesecake s křupavým těstem. Pak je naplňte vanilkovým krémem a posypte čerstvými a l