Raclette pánev s bramborami a tuňákem

Raclette pánev s bramborami a tuňákem – Máte chuť na vydatné jídlo z raclette grilu? Pak pro vás máme to pravé. Brambory, tuňák, cibule a aromatický sýr se na vaší malé pánvi spojí a vytvoří skutečně vydatnou pochoutku pro vaše jazýčky. Aby jídlo nebylo příliš suché, doporučujeme naši veganskou zakysanou smetanu. Můžete také vyzkoušet mírně pikantní wasabi dip. Stejně jako u raclette platí i zde: dáme vám nápady – co s pánví uděláte, záleží jen na vaší kreativitě!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
2 velké brambory uvařené a oloupané
1/2 červené cibule
1konzerva tuňáka ve vlastní šťávě
1porce zakysané smetany
4plátky raclette sýra
1/4svazku pažitky
sůl a pepř na dochucení
Pomůcky
Raclette gril s pánvičkami

Nutriční informace

111 Kalorie
9 g Sacharidy
6 g Tuky
6 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava surovin

Nakrájejte brambory na tenké plátky. Cibuli oloupejte a nakrájejte na tenké plátky. Tuňáka osušte a vidličkou nahrubo rozdrobte. Pažitku omyjte, osušte a nakrájejte nadrobno.
Označit jako dokončené
2.

Naplňte pánve

Navrstvěte do nich brambory, tuňáka, cibuli a zakysanou smetanu. Dochuťte solí, pepřem a muškátovým oříškem.
Označit jako dokončené
3.

Připravte pánve

Vložte je do raclette grilu a pečte přibližně 10 minut do požadovaného stupně propečení. Navrch dejte pažitku a pochutnejte si.
Označit jako dokončené

Poznámky

Jedna porce odpovídá jedné pánvičce.
Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF