Veganská Panna Cotta
Výroba veganské panna cotty není vůbec složitá. Zajímá vás, jak připravit tak lahodný dezert bez smetany? Řekneme vám: hedvábné tofu je kouzelné slovo. Spolu s vani
Gnocchi v omáčce ze špenátu a gorgonzoly
Gnocchi v omáčce ze špenátu a gorgonzoly – jednoduchý, rychlý a neodolatelný recept. Dnes ho dokonce děláme s našimi domácími noky. Když jsou uvařené a orestované
Hubové rizoto
Houbové rizoto je naprostou klasikou mezi rizoty. Snadno se připravuje, rychle se dokončuje a v chladném období nás naprosto zahřeje. Poznáte to? Stačí jedno sousto a cí
super snadné
Pistáciová zmrzlina ze zmrzlinovače
Pistáciová zmrzlina ze zmrzlinovače je jedním z klasických druhů zmrzliny, kterou byste si měli vyrobit sami. Skvělé je, že při vlastní výrobě přesně víte, co obsa
Veganské mandlové sušenky – Zimterettini
Veganské mandlové sušenky se skořicí: V tomto receptu objevíte naši úpravu klasických italských Amarettini. S láskou jim říkáme Zimterettini. Sušenky lze připravit
Vyrobte si vlastní bazalkové pesto
Bazalkové pesto (původní název Pesto alla Genovese) je pravděpodobně nejznámější a nejoblíbenější pesto ze všech. Máte vždy po ruce sklenici pro případ, že byst
Dýňové rizoto
Dýňové rizoto je spolu s houbovým rizotem naprostou klasikou. Dlouho dušené rizoto s dýní vás na podzim a v zimě určitě zahřeje zevnitř. Rizoto je pro nás absolutní
Boloňská omáčka z kuchyňského robota GrandPrix
Boloňská omáčka je jednou z nejoblíbenějších klasických italských omáček na těstoviny. Dnes si v kuchyňském robotu GrandPrix snadno připravíme aromatickou rajčato
Pizza čtyři roční období
Pizza čtyři roční období – v italštině se jmenuje quattro stagioni – je perfektní pizza pro nerozhodné. Jak název napovídá, je jednoduše rozdělená na čtvrtiny.
Rajčatová omáčka na pizzu
Výroba vlastní rajčatové omáčky na pizzu je snadná a rychlá. Na rozdíl od hotové omáčky z regálu si navíc můžete omáčku okořenit a zdokonalit podle své chuti a