Růžičková kapusta s parmazánem

Růžičková kapusta s parmazánem je sytá a lahodná, na povrchu dokonale křupavá. A překvapení: tento recept je veganský! Růžičkovou kapustu jednoduše obalte ve veganském parmazánu a strouhance, dobře okořeňte a máte skvělou přílohu! Je to skvělý způsob, jak ozvláštnit nepříliš oblíbenou zeleninu!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
500 g růžičkové kapusty
50 g veganského parmazánu
30 g strouhanky
2lžíce olivového oleje
1lžička česnekového prášku
1lžička mleté papriky
sůl a pepř podle chuti
Pomůcky
Horkovzdušná fritéza

Nutriční informace

162 Kalorie
9 g Sacharidy
9 g Tuky
9 g Bílkoviny

Postup

1.

Připravte si ingredience

Omyjte růžičkovou kapustu a podélně ji rozkrojte na polovinu.
Označit jako dokončené
2.

Zamíchejte

Všechny ingredience vložte do mísy a dobře promíchejte.
Označit jako dokončené
3.

Smažení růžičkové kapusty

Růžičkovou kapustu rozprostřete na plech vyložený pečicím papírem, položte na mřížku a smažte 20 minut při 200 °C.
Označit jako dokončené

Poznámky

Pokud nemáte horkovzdušnou fritézu, můžete růžičkovou kapustu připravit také v troubě.
Nutriční hodnoty vycházejí z uvedených složek a mohou se ve skutečnosti lišit.
 Uložit jako PDF