Paprikový dip

Tento paprikový dip se stane vaším věrným společníkem. Je vyroben z opravdu jednoduchých ingrediencí, na stole je za méně než 5 minut a díky své chuti je jednoduše ideální k čerstvým bagetám, plátku masa z grilu nebo k namáčení krekrů. Je opravdu všestranný a skvěle se hodí i jako přísada do receptů. Dip můžete použít také jako omáčku k oblíbeným těstovinám. Přesvědčte se sami a věnujte přípravě našeho paprikového dipu jen pár minut.

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
1hrnek pečených paprik v oleji
150 g fety
250 g nízkotučného tvarohu
1 stroužek česneku
1/2 cibule
4 sušená rajčata
sůl a pepř podle chuti
Pomůcky
GrandPrix
nebo mixér

Nutriční informace

72 Kalorie
4 g Sacharidy
3 g Tuky
6 g Bílkoviny

Postup

1.

Připravte si ingredience

Česnek a cibuli oloupejte a nakrájejte nahrubo. Papriky, rajčata omyjte a spolu s fetou nechte okapat. Bazalku a šalvěj omyjte a osušte.
Označit jako dokončené
2.

Smíchejte dip

Všechny ingredience vložte do mixéru GrandPrix nebo mixéru a mixujte 10 sekund při vysokých otáčkách. Podle chuti osolte a opepřete.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční hodnoty vycházejí z uvedených složek a mohou se ve skutečnosti lišit.
 Uložit jako PDF