Steak z horkovzdušné fritézy

Steak z horkovzdušné fritézy se může připravovat různě v závislosti na typu přístroje. V naší horkovzdušné fritéze VitAir je k dispozici přídavný držák na steaky. A použije se dnes! K dokonale připravenému steaku se podává jednoduchý listový salát s balzamikovou zálivkou. Vše je velmi rychlé a snadné. Takže: vytáhněte vše z horkovzdušné fritézy!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
2 hovězí steaky každý cca 180 g
4snítky rozmarýnu
4snítky tymiánu
2lžičky mletého černého pepře nepovinné
Na listový salát
150 g pestrého listového salátu nebo salátu dle vlastního výběru
1/2porce balzamikové zálivky
Pomůcky
horkovzdušná fritéza VitAir s držákem na steaky

Nutriční informace

626 Kalorie
11 g Sacharidy
40 g Tuky
52 g Bílkoviny

Postup

1.

Steaky

Maso opláchněte ve studené vodě, osušte, potřete trochou rostlinného oleje a podle chuti opepřete. Tymián a rozmarýn omyjte a osušte. Steaky s bylinkami vložte do klece na steaky a dobře je uzavřete.
Označit jako dokončené
2.

Připravte steaky

V horkovzdušné fritéze VitAir nastavte program pro přípravu steaků a grilujte steaky při teplotě 190 °C přibližně 8-13 minut v závislosti na požadovaném stupni propečení.
Označit jako dokončené
3.

Připravte salát

Salát omyjte, osušte a smíchejte s balzamikovou zálivkou. Salát a steaky naaranžujte, steaky potřete bylinkovým máslem.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.
 Uložit jako PDF