Hovězí pečeně Sous-vide
Příprava hovězí pečeně sous-vide je opravdu dobrý nápad. Díky způsobu vaření ve vakuovém sáčku se v mase dokonale zachovají chutě, maso se propeče na správném místě a díky rychlému skoku do rozpálené pánve získá pikantní křupavou kůrčičku. Vyzkoušejte náš recept a přesvědčte se sami! Hledáte přílohu? Pak byste se rozhodně měli podívat na naše recepty na přílohy!
Ingredience
Počet porcí
| 1 kg hovězího masa | |
| 2snítky tymiánu | |
| 2snítky rozmarýnu | |
| 2lžičky černého pepře | |
| 20 g másla | 
Pomůcky
| 1 vařič sous vide | |
| 1 vakuový sáček a vakuový tlakový hrnec | 
Nutriční informace
					240
											Kalorie
									
							
					0 g
											Sacharidy
									
							
					10 g
											 Tuky
									
							
					37 g
											Bílkoviny
									
					Postup
			
				1.			
				
					
			
					Připravte rostbíf
Hovězí maso opláchněte pod studenou vodou, osušte, odstraňte tuk a případně stříbrnou kůži. Bylinky omyjte a osušte. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				2.			
				
					
			
					Koření a vakuovaní
Dochuťte černým pepřem. Maso vakuově uzavřete s 10 g másla a bylinkami. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				3.			
				
					
			
					Vařte hovězí roštěnou
Předehřejte vodní lázeň s vařičem sous vide na 60 °C a vařte hovězí maso 4 hodiny. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				4.			
				
					
			
			Pečeme roštěnou
Na pánvi rozpusťte zbylé máslo a maso na něm asi 30 sekund opékejte ze všech stran.
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				Poznámky
				Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.			
			 
	 
		 
		 
		 
		 
		



