Steak z horkovzdušné fritézy
Steak z horkovzdušné fritézy se může připravovat různě v závislosti na typu přístroje. V naší horkovzdušné fritéze VitAir je k dispozici přídavný držák na steaky. A použije se dnes! K dokonale připravenému steaku se podává jednoduchý listový salát s balzamikovou zálivkou. Vše je velmi rychlé a snadné. Takže: vytáhněte vše z horkovzdušné fritézy!
Ingredience
Počet porcí
2 hovězí steaky každý cca 180 g | |
4snítky rozmarýnu | |
4snítky tymiánu | |
2lžičky mletého černého pepře nepovinné | |
Na listový salát
150 g pestrého listového salátu nebo salátu dle vlastního výběru | |
1/2porce balzamikové zálivky |
Pomůcky
horkovzdušná fritéza VitAir s držákem na steaky |
Nutriční informace
626
Kalorie
11 g
Sacharidy
40 g
Tuky
52 g
Bílkoviny
Postup
1.
Steaky
Maso opláchněte ve studené vodě, osušte, potřete trochou rostlinného oleje a podle chuti opepřete. Tymián a rozmarýn omyjte a osušte. Steaky s bylinkami vložte do klece na steaky a dobře je uzavřete.
Označit jako dokončené
2.
Připravte steaky
V horkovzdušné fritéze VitAir nastavte program pro přípravu steaků a grilujte steaky při teplotě 190 °C přibližně 8-13 minut v závislosti na požadovaném stupni propečení.
Označit jako dokončené
3.
Připravte salát
Salát omyjte, osušte a smíchejte s balzamikovou zálivkou. Salát a steaky naaranžujte, steaky potřete bylinkovým máslem.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.