Mexická pánev
super snadné
Mexická pánev je jednou z našich oblíbených variant hry zvané raclette. Tento pokrm s mletým masem, rajčaty, kukuřicí, fazolemi a koriandrem je pikantní a vydatný. Ideální jako jeden z mnoha malých chodů, které si můžete během takového večera dopřát. Nemyslíte? Kromě toho je pánev velmi rychle hotová a samozřejmě na ní nechybí zapečený sýr. Co víc si přát?
Bez hodnocení
Ingredience
Počet porcí
4polévkové lžíce kukuřice | |
4polévkové lžíce fazolí | |
160 g mletého hovězího masa | |
4polévkové lžíce odkapaných rajčat | |
1/2svazku koriandru | |
4plátky sýra raclette | |
2lžičky chilli | |
sůl a pepř podle chuti |
Pomůcky
Raclette |
Nutriční informace
279
Kalorie
4 g
Sacharidy
20 g
Tuky
20 g
Bílkoviny
Postup
1.
Příprava
Kukuřici a fazole dobře propláchněte ve studené vodě a nechte okapat. Koriandr omyjte, osušte a nasekejte nadrobno.
Označit jako dokončené
2.
Příprava pánve
Do pánve přidejte okapaná rajčata a mleté maso. Dochuťte solí, pepřem a chilli.
Označit jako dokončené
Poznámky
Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.