Klobásky se sýrem obalené ve slanině

Klobásky ve slanině jsou skutečnou klasikou. A aby byly ještě lepší, naplníme je dnes sýrem a posypeme slaninou. Velmi jednoduchý recept, který se hodí jako rychlá svačina nebo na raut s předkrmy. Uvidíte!

Bez hodnocení

Ingredience

Počet porcí
2 klobásy
100 g ementálu
4plátky slaniny
Vybavení (vyberte si jedno)
1 Kontaktní gril
1 Gril

Nutriční informace

1250 Kalórie
1 g Sacharidy
107 g Tuky
70 g Bílkoviny

Postup

1.

Krájení surovin

Nakrájejte ementál na proužky. Klobásy podélně rozkrojte, vložte do nich sýr a každou zabalte do dvou plátků slaniny.
Označit jako dokončené
2.

Příprava klobásek

Klobásky obalené ve slanině opékejte na pánvi, kontaktním grilu nebo roštu přibližně 5 minut. Otáčejte je, dokud slanina není křupavá.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.
 Uložit jako PDF

Napsat komentář