Sorbet z medového melounu připravený v GrandPrix

Dnešní hvězdou vašeho robota GrandPrix je sorbet z medového melounu Směs lze snadno připravit v kuchyňském robotu a poté zmrazit: super ovocný sorbet bez zmrzlinovače! Objevte tento recept a mnoho dalších receptů, které budou s pomocí vašeho robota GrandPrix lepší než kdykoli předtím!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
1 medový meloun
200 g cukru
200 ml vody
1 grapefruit
1 limetka
2stonky máty
Pomůcky
GrandPrix kuchyňský robot

Nutriční informace

507 Kalórie
121 g Sacharidy
1 g Tuky
2 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava ingrediencí

Medový meloun nakrájejte, oloupejte a zbavte jádřince. Nakrájejte ho na kostky. Z grapefruitu a limetky vymačkejte šťávu. Mátu omyjte a osušte.
Označit jako dokončené
2.

Zahřejte cukr

Vložte cukr do přístroje GrandPrix a vařte 2 minuty při rychlosti 1, dokud není dosaženo teploty 100 °C.
Označit jako dokončené
3.

Příprava zmrzlinové směsi

Přidejte vodu, meloun, limetkovou i grapefruitovou šťávu a mátu a mixujte 2 minuty při rychlosti 4. Nechte vychladnout na 60 °C.
Označit jako dokončené
4.

Zmrazení zmrzliny

Nastavte GrandPrix na rychlost 6 na 2 minuty. Potom přeceďte přes sítko. Naplňte je do nádob a dejte na 3 hodiny do mrazáku. Každých 30 minut vše promíchejte vidličkou.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.
 Uložit jako PDF