Sorbet z medového melounu připravený v GrandPrix
Dnešní hvězdou vašeho robota GrandPrix je sorbet z medového melounu Směs lze snadno připravit v kuchyňském robotu a poté zmrazit: super ovocný sorbet bez zmrzlinovače! Objevte tento recept a mnoho dalších receptů, které budou s pomocí vašeho robota GrandPrix lepší než kdykoli předtím!
Bez hodnocení
Ingredience
Počet porcí
1 medový meloun | |
200 g cukru | |
200 ml vody | |
1 grapefruit | |
1 limetka | |
2stonky máty |
Pomůcky
GrandPrix kuchyňský robot |
Nutriční informace
507
Kalórie
121 g
Sacharidy
1 g
Tuky
2 g
Bílkoviny
Postup
1.
Příprava ingrediencí
Medový meloun nakrájejte, oloupejte a zbavte jádřince. Nakrájejte ho na kostky. Z grapefruitu a limetky vymačkejte šťávu. Mátu omyjte a osušte.
Označit jako dokončené
2.
Zahřejte cukr
Vložte cukr do přístroje GrandPrix a vařte 2 minuty při rychlosti 1, dokud není dosaženo teploty 100 °C.
Označit jako dokončené
3.
Příprava zmrzlinové směsi
Přidejte vodu, meloun, limetkovou i grapefruitovou šťávu a mátu a mixujte 2 minuty při rychlosti 4. Nechte vychladnout na 60 °C.
Označit jako dokončené
4.
Zmrazení zmrzliny
Nastavte GrandPrix na rychlost 6 na 2 minuty. Potom přeceďte přes sítko. Naplňte je do nádob a dejte na 3 hodiny do mrazáku. Každých 30 minut vše promíchejte vidličkou.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.