Americké brambory z horkovzdušné fritézy
Americké brambory, bramborové kroužky nebo venkovské brambory. Ať už je nazýváte jakkoli, americké brambory z horkovzdušné fritézy jsou vydatnou přílohou, která se hodí k hamburgerům, salátům nebo dobrému steaku. A díky velkému množství horkého vzduchu mají mnohem méně kalorií a můžete si je vychutnat bez výčitek. Proto pro vás dnes máme recept na lahodné brambory z horkovzdušné fritézy. Chcete si namíchat ten správný dip, zatímco se vaše křupavé brambory připravují v horké fritéze? Pak doporučujeme naše guacamole nebo tvaroh s bylinkami. Užijte si spoustu zábavy!
Bez hodnocení
Ingredience
Počet porcí
700g brambor (voskovaných) | |
1PL olivový olej | |
1špetka mořské soli | |
2 větvička rozmarýn Čerstvé, volitelné |
Pomůcky
Horkovzdušná fritéza |
Nutriční informace
347
kalorie
60 g
sacharidy
7 g
tuk
7 g
bílkoviny
Postup
1.
Připravte brambory
Oloupejte brambory a nakrájejte je na malé kousky. Důkladně opláchněte studenou vodou.
Označit jako dokončené
2.
Smíchejte s olejem
Pečlivě je osušte a smíchejte s olivovým olejem.
Označit jako dokončené
3.
Smažte
Smažte je v horkovzdušné fritéze při 200 °C 35–40 minut a poté je promíchejte s mořskou solí.
Označit jako dokončené
Poznámky
Americké brambory můžete také okořenit jinak: paprikový prášek, trocha chilli nebo jiné bylinky jim dodají extra šmrnc!
Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.