Klobásky se sýrem obalené ve slanině
Klobásky ve slanině jsou skutečnou klasikou. A aby byly ještě lepší, naplníme je dnes sýrem a posypeme slaninou. Velmi jednoduchý recept, který se hodí jako rychlá svačina nebo na raut s předkrmy. Uvidíte!
Ingredience
Počet porcí
2 klobásy | |
100 g ementálu | |
4plátky slaniny |
Vybavení (vyberte si jedno)
1 Kontaktní gril | |
1 Gril |
Nutriční informace
1250
Kalórie
1 g
Sacharidy
107 g
Tuky
70 g
Bílkoviny
Postup
1.
Krájení surovin
Nakrájejte ementál na proužky. Klobásy podélně rozkrojte, vložte do nich sýr a každou zabalte do dvou plátků slaniny.
Označit jako dokončené
2.
Příprava klobásek
Klobásky obalené ve slanině opékejte na pánvi, kontaktním grilu nebo roštu přibližně 5 minut. Otáčejte je, dokud slanina není křupavá.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.