Zorganizujte tu nejlepší letní párty s Klarsteinem

Voňavé jídlo, dobré drinky a ještě lepší nálada. Období letních posezení s přáteli je tady. Užíváte si roli hostitele? Potom pro vás máme pár tipů, jak z vaší letní párty udělat tu nejlepší v okolí. Ať už máte k dispozici velkorysou terasu domu nebo sympatický balkon v bytě, fantazii se meze nekladou.

Zaděláno na chutné pohoštění

Sladký nebo slaný catering pro vaše hosty nesmí chybět na žádné dobré párty. Různé koláčky, taštičky či pomazánky rychle a snadno přichystáte s míchacím robotem Bella Mini. Tento kompaktní pomocník vám na kuchyňské lince nezabere moc místa, což se při přípravách vždy hodí. Přesto ve čtyřlitrové míchací míse připravíte dostatečné množství pochoutek pro všechny hladové přátele.

Inspirujte se našimi recepty na rychlé a jednoduché snacky!

Vychlaďte víno jako profesionál

Pohoštění hotové? Dejte chladit víno! Ale pozor, v klasické ledničce by to nebylo ono. Skutečného puncu dokonalého hostitele dosáhnete, pokud víno vychladíte v k tomu určené vinotéce. V čem je zásadní rozdíl? Teplota, při které chutná nejlépe bílé, růžové nebo červené víno, se liší. Chladnička na víno Reserva 12 Uno vychladí každé víno na správnou teplotu v rozsahu 11 až 18 °C. A vejdete do ní až 12 lahví!

Tip: Lehká bílá vína podáváme při teplotě 5 °C – 10 °C, sladká bílá vína při teplotě 10 °C – 13 °C. Pro růžové víno je ideální teplota 8–11 °C. Lehké červené víno nejlépe chutná při 14 °C – 16 °C, plné červené víno při 17 °C – 19 °C.

Ledové osvěžení ve sklenici

Chcete-li nabídku nápojů rozšířit, drinky jsou výbornou volbou. Namícháte je v alko i nealko verzi, jsou osvěžující a vypadají lákavě už od pohledu. Aby byl každý drink opravdovým potěšením pro chuťové pohárky, nezapomeňte na led. Pravidelnou dávku ledových kostek vám pomůže zajistit výrobník ledu Eiszeit Crush. Poradí si i s výrobou drceného ledu, který je ideální jak do drinků s proseccem, tak do mléčných koktejlů.

ledovač je povinnou výbavou každé párty

Mohlo by vás zajímat: Hledáte drink léta 2022? Vybrali jsme čtyři osvěžující kandidáty

Jedno točené? Prosím!

Víno se chladí, drinky se servírují… dal by si někdo orosené pivo? Čerstvě načepované a vychlazené pivo na vaší domácí oslavě nemusí být jen snem. Stačí vám k tomu oblíbený párty pivní soudek a výčepní zařízení Beerkules. Tento chytrý pomocník vychladí celý soudek na požadovanou teplotu již za 4 hodiny. Pak si z něj už jen stylově načepujete zlatý mok přímo do sklenice.

Načepovat si pivo na párty? jasně!

Originální limonády osvěží vás i celou párty

I nealko výběr nápojů může být nápaditý. Nemusíte skončit pouze u klasické citronády. Rebarborovo-jahodová, levandulová, nektarinková a mnohé další příchutě budou atraktivním zpestřením letního posezení. Připravíte je raz dva a naservírované ve stylové skleněné karafě na vašem stole určitě zaujmou. Mimochodem, elegantní karafa není jen designovým doplňkem. Odolá chladu i teplu a pevné bambusové víčko zabrání vytečení nápoje.

Inspirujte se našimi tipy na originální limonády!

Hurá na společné grilování – za stolem!

Čas na grilovanou večeři! A nemusíte se u ní trápit, stát u grilu či vlastnit zahradu. Jak? Odpovědí je rakletovací gril – výborný nápad pro větší i menší párty. Ke grilování s ním vám stačí stůl, suroviny a dobrá parta přátel. Chateaubriand Nuovo Raclette gril má osm pánviček a dvě patra, díky čemuž si každý může ugrilovat přesně to, na co má chuť – brambory, sýr nebo zeleninu či maso. Z večeře se tak stává další společná zábavná aktivita, díky které budou hosté na vaši párty určitě dlouho vzpomínat.

Párty s raklet grilem je jedinečný zážitek
Věděli jste, že raclette gril dostal svůj název podle švýcarského raclette sýra? Jedná se o švýcarský polotvrdý slaný sýr vyrobený z kravského mléka. Jeho specialitou je právě to, že ho můžete grilovat – nejoblíbenější kombinace je s bramborami. Seženete ho ve většině velkých obchodních řetězců.
Written by:

Das Klarstein Team liebt es, in der Küche zu stehen. Hier wird gekocht, gebacken, gedörrt und auch gegrillt was das Zeug hält. Die neusten Rezepte kommen immer direkt ins Magazin!