Vyrobte si vlastní celerovou sůl
Celerová sůl je skvělou alternativou běžné soli. Sušený a práškový celer je aromatickým highlightem a snadno a snadno snižuje spotřebu soli. Pomocí automatické sušičky můžete snadno vyrobit vlastní náhradu soli z celeru a sami vyzkoušet, na kterých jídlech chutná nejlépe. Spoustu zábavy při výrobě!
Nutriční informace
					206
											kalorie
									
							
					22 g
											sacharidy
									
							
					2 g
											tuk
									
							
					12 g
											bílkoviny
									
					Postup
			
				1.			
				
					
			
					Příprava
Celer očistěte a dobře osušte. Nakrájejte jej na malé kousky a položte na plát automatické sušičky. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				2.			
				
					
			
			Sušte a rozmixujte
Celer sušte 10 hodin při teplotě 42 °C a poté jej v mixéru zpracujte na prášek. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě.
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				Poznámky
				Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.