Vyrobte si vlastní celerovou sůl
Celerová sůl je skvělou alternativou běžné soli. Sušený a práškový celer je aromatickým highlightem a snadno a snadno snižuje spotřebu soli. Pomocí automatické sušičky můžete snadno vyrobit vlastní náhradu soli z celeru a sami vyzkoušet, na kterých jídlech chutná nejlépe. Spoustu zábavy při výrobě!
Bez hodnocení
Nutriční informace
206
kalorie
22 g
sacharidy
2 g
tuk
12 g
bílkoviny
Postup
1.
Příprava
Celer očistěte a dobře osušte. Nakrájejte jej na malé kousky a položte na plát automatické sušičky.
Označit jako dokončené
2.
Sušte a rozmixujte
Celer sušte 10 hodin při teplotě 42 °C a poté jej v mixéru zpracujte na prášek. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.