Veganská zakysaná smetana

Veganská zakysaná smetana: tento dip se snadno a rychle připravuje a hodí se k mnoha chutným pokrmům. Klasicky si zakysanou smetanu rádi dáváme k bramborám nebo ji používáme jako dip k zeleninovým tyčinkám, hranolkům a dalším pochoutkám. V tomto receptu vám ukážeme, jak rychle připravit veganskou verzi americké omáčky. Spoustu zábavy při výrobě!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
200 g sójového tvarohu
150 g veganského smetanového sýra
1lžička česnekového prášku
1lžíce jablečného octa
1 citron
1/4svazku pažitky
sůl a pepř podle chuti

Nutriční informace

148 Kalorie
6 g Sacharidy
10 g Tuky
9 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava ingrediencí

Vymačkejte šťávu z citronu. Pažitku omyjte, osušte a nakrájejte velmi najemno.
Označit jako dokončené
2.

Vmíchejte veganskou zakysanou smetanu

Smíchejte je s ostatními přísadami, dokud nevznikne hladký dip. Dochuťte solí a pepřem.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF