Těsto na tarte flambée

Těsto na tarte flambée by mělo být především pěkně tenké a křupavé. Jak to funguje, vám ukážeme v našem rychlém a snadném základním receptu na tarte flambée. Získáte tak klasický základ, který můžete doplnit čímkoli, co se vám líbí. Proč ho nezkusit hned dnes!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
250 g mouky typ 405
125 ml vody
3lžíce olivového oleje
1špetka soli
nepovinné
1 Kuchyňský robot

Nutriční informace

306 Kalorie
44 g Sacharidy
11 g Tuky
6 g Bílkoviny

Postup

1.

Smíchejte ingredience

Všechny ingredience smíchejte a hněťte ručně asi 7 minut (v kuchyňském robotu s hákem na těsto asi 4 minuty), abyste získali hladké těsto.
Označit jako dokončené
2.

Vytvarujte těsto

Z těsta vytvarujte kouli a nechte ji asi 10 minut odpočívat.
Označit jako dokončené
3.

Rozválejte těsto

Poté těsto rozválejte na lehce pomoučené pracovní ploše nebo přímo na pečicím papíru na tloušťku asi 0,5 cm (buď jako jeden velký kus, nebo až 4 menší kusy) a vyválejte je podle chuti.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF