Řepový salát
Salát z červené řepy je ideální pro podzimní menu. Ano, protože saláty nemusí být vždy jen letní. Tento salát získá úžasnou chuť, když do něj přidáte křupavé vlašské ořechy a sladkou zemitou červenou řepu. Jako zálivku rádi používáme náš medovo-hořčičný dresink, protože celou kompozici pěkně doplňuje. Ať už jako předkrm, příloha nebo mezichod: Tento salát si nesmíte nechat ujít!
Ingredience
Počet porcí
| 200 g polního salátu | |
| 1/2 okurky | |
| 200 g koktejlových rajčat | |
| 50 g vlašských ořechů | |
| 200 g červené řepy předvařené | |
| 100 g kozího sýra Případně sýr feta | |
| 1svazek petrželky | |
| 1/4svazku máty | |
| 1porce medovo-hořčičného dresinku | |
| sůl a pepř k dochucení | 
Nutriční informace
					233
											Kalorie
									
							
					8 g
											Sacharidy
									
							
					19 g
											 Tuky
									
							
					5 g
											Bílkoviny
									
					Postup
			
				1.			
				
					
			
					Příprava surovin
Polní salát omyjte a osušte. Okurky a rajčata omyjte a nakrájejte. Vlašské ořechy nasekejte nahrubo. Mátu a petrželku omyjte, osušte a nakrájejte nadrobno. Kozí sýr nakrájejte na kostičky nebo rozdrobte.
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				2.			
				
					
			
			Podáváme salát
Všechny ingredience dejte do salátové mísy a zalijte dresinkem.
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				Poznámky
				Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.			
			 
	 
		 
		 
		 
		 
		




