Vyrobte si vlastní celerovou sůl
Celerová sůl je skvělou alternativou běžné soli. Sušený a práškový celer je aromatickým highlightem a snadno a snadno snižuje spotřebu soli. Pomocí automatické sušičky můžete snadno vyrobit vlastní náhradu soli z celeru a sami vyzkoušet, na kterých jídlech chutná nejlépe. Spoustu zábavy při výrobě!
Nutriční informace
206
kalorie
22 g
sacharidy
2 g
tuk
12 g
bílkoviny
Postup
1.
Příprava
Celer očistěte a dobře osušte. Nakrájejte jej na malé kousky a položte na plát automatické sušičky.
Označit jako dokončené
2.
Sušte a rozmixujte
Celer sušte 10 hodin při teplotě 42 °C a poté jej v mixéru zpracujte na prášek. Uchovávejte ve vzduchotěsné nádobě.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.