Raclette Tarte flambée
Raclette tarte flambée je skvělým doplňkem kulinářského raclette večera s rodinou a přáteli. Díky tenkému těstu bude dno tarte flambée lahodně křupavé. Na povrchu jsou všechny ingredience klasického alsaského tarte flambée: zakysaná smetana, slanina a cibule. To není moc, že? A většina z nich je již na stole při klasické raclette večeři. Stačí předem uhníst naše těsto na tarte flambée a můžete si zpestřit večer. Ještě praktičtější: Těsto na tarte flambée samozřejmě nemusíte kombinovat s těmito ingrediencemi, povolena je jakákoli jiná varianta! Použijte vše, co je na stole, a vytvořte svůj nový oblíbený recept na raclette.
Bez hodnocení
Ingredience
Počet porcí
1porce těsta tarte flambée | |
4lžíce zakysané smetany | |
40 g kostiček slaniny | |
1/2 cibule | |
sůl a pepř podle chuti |
Pomůcky
Raclette gril s pánvičkami |
Nutriční informace
142
Kalorie
12 g
Sacharidy
9 g
Tuky
3 g
Bílkoviny
Postup
1.
Připravte si ingredience
Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli, rozdělte těsto na 4 malé porce a rozválejte je a vytvarujte podle tvaru formiček.
Označit jako dokončené
2.
Naplňte pánev
Těsto vložte na pánev, potřete ho zakysanou smetanou, osolte a opepřete. Navrch položte slaninu a cibuli.
Označit jako dokončené
3.
Připravte si pánve
Vložte je do raclette grilu a opékejte asi 10 minut do požadovaného stupně propečení.
Označit jako dokončené
Poznámky
V tomto receptu se jedna porce rovná jedné pánvi.
Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.