Wasabi dip
Wasabi dip: jemně pikantní krém, který spolu s jarní cibulkou, limetkou a medem chutná jednoduše výjimečně. Vyzkoušejte trochu jiný dip a kombinujte ho podle chuti. Rádi ho používáme například do lososového hamburgeru. V kombinaci s rybami nebo asijskými pokrmy totiž krém chutná ještě o něco lépe. Vyzkoušejte ho! Tip: Wasabi dip lze skladovat ve vzduchotěsné nádobě v chladničce až 5 dní.
Ingredience
Počet porcí
2lžičky wasabi pasty | |
1 limetka | |
1lžička medu | |
250 g zakysané smetany | |
sůl a pepř podle chuti |
Nutriční informace
153
Kalorie
7 g
Sacharidy
13 g
Tuky
2 g
Bílkoviny
Postup
1.
Připravte si ingredience
Nastrouhejte kůru z limetky a vymačkejte z ní šťávu. Omyjte jarní cibulku a nakrájejte ji na jemná kolečka.
Označit jako dokončené
2.
Rozmíchat dip
Smíchejte je s ostatními přísadami a dochuťte solí a pepřem.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.