Sušené hovězí maso ze sušičky
Sušené hovězí maso ze sušičky: V tomto receptu vám ukážeme, jak snadno si můžete doma vyrobit chutné sušené maso. Chce to trochu trpělivosti, ale sušení v troubě maso šetrně dehydratuje, takže si zachová nejvíce živin a nejlepší chuť. Staňte se také fanoušky našeho klasického sušeného hovězího masa. Nebo chcete vyzkoušet něco netradičního? Pak doporučujeme náš recept na asijské sušené hovězí maso. Hodně zábavy při pečení!
Ingredience
Počet porcí
| 500 g hovězího masa libového | |
| 100 ml Cola | |
| 50 ml Bourbon Whiskey | |
| 1lžíce javorového sirupu | |
| 2lžíce sójové omáčky | |
| 30 g hnědého cukru | |
| 1lžíce mletého černého pepře | 
Pomůcky
| 1 Sušička ovoce | 
Nutriční informace
					334
											Kalorie
									
							
					5 g
											Sacharidy
									
							
					6 g
											 Tuky
									
							
					63 g
											Bílkoviny
									
					Postup
			
				1.			
				
					
			
					Připravte maso
Hovězí maso opláchněte pod studenou vodou a osušte.te. V případě potřeby odstraňte stříbrnou kůži a tuk a rovnoměrně je nakrájejte na kousky silné asi 4 mm. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				2.			
				
					
			
					Připravte marinádu
 Smíchejte zbývající ingredience a maso v nich marinujte alespoň 1 hodinu. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				3.			
				
					
			
			Sušení masa
Hovězí maso položte na polici dehydrátoru a sušte při teplotě 50 °C po dobu 5 hodin.
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				Poznámky
				Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.			
			 
	 
		 
		 
		 
		 
		



