Sušené hovězí maso ze sušičky

Sušené hovězí maso ze sušičky: V tomto receptu vám ukážeme, jak snadno si můžete doma vyrobit chutné sušené maso. Chce to trochu trpělivosti, ale sušení v troubě maso šetrně dehydratuje, takže si zachová nejvíce živin a nejlepší chuť. Staňte se také fanoušky našeho klasického sušeného hovězího masa. Nebo chcete vyzkoušet něco netradičního? Pak doporučujeme náš recept na asijské sušené hovězí maso. Hodně zábavy při pečení!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
500 g hovězího masa libového
100 ml Cola
50 ml Bourbon Whiskey
1lžíce javorového sirupu
2lžíce sójové omáčky
30 g hnědého cukru
1lžíce mletého černého pepře
Pomůcky
1 Sušička ovoce

Nutriční informace

334 Kalorie
5 g Sacharidy
6 g Tuky
63 g Bílkoviny

Postup

1.

Připravte maso

Hovězí maso opláchněte pod studenou vodou a osušte.te. V případě potřeby odstraňte stříbrnou kůži a tuk a rovnoměrně je nakrájejte na kousky silné asi 4 mm.
Označit jako dokončené
2.

Připravte marinádu

Smíchejte zbývající ingredience a maso v nich marinujte alespoň 1 hodinu.
Označit jako dokončené
3.

Sušení masa

Hovězí maso položte na polici dehydrátoru a sušte při teplotě 50 °C po dobu 5 hodin.
Označit jako dokončené

Poznámky

Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF