Sorbet z medového melounu připravený v GrandPrix
Dnešní hvězdou vašeho robota GrandPrix je sorbet z medového melounu Směs lze snadno připravit v kuchyňském robotu a poté zmrazit: super ovocný sorbet bez zmrzlinovače! Objevte tento recept a mnoho dalších receptů, které budou s pomocí vašeho robota GrandPrix lepší než kdykoli předtím!
Ingredience
Počet porcí
1 medový meloun | |
200 g cukru | |
200 ml vody | |
1 grapefruit | |
1 limetka | |
2stonky máty |
Pomůcky
GrandPrix kuchyňský robot |
Nutriční informace
507
Kalórie
121 g
Sacharidy
1 g
Tuky
2 g
Bílkoviny
Postup
1.
Příprava ingrediencí
Medový meloun nakrájejte, oloupejte a zbavte jádřince. Nakrájejte ho na kostky. Z grapefruitu a limetky vymačkejte šťávu. Mátu omyjte a osušte.
Označit jako dokončené
2.
Zahřejte cukr
Vložte cukr do přístroje GrandPrix a vařte 2 minuty při rychlosti 1, dokud není dosaženo teploty 100 °C.
Označit jako dokončené
3.
Příprava zmrzlinové směsi
Přidejte vodu, meloun, limetkovou i grapefruitovou šťávu a mátu a mixujte 2 minuty při rychlosti 4. Nechte vychladnout na 60 °C.
Označit jako dokončené
4.
Zmrazení zmrzliny
Nastavte GrandPrix na rychlost 6 na 2 minuty. Potom přeceďte přes sítko. Naplňte je do nádob a dejte na 3 hodiny do mrazáku. Každých 30 minut vše promíchejte vidličkou.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.