Jablečné Crumble Raclette
Jablečný crumble na raclette pánvi je ideálním dezertem poté, co si vy a vaši hosté dopřejete vydatné a chutné raclette jídlo. Nakonec samozřejmě platí heslo: Vždycky se najde místo na malý dezert! A to je přesně případ tohoto dezertu. Jablka a máslové sušenky se gratinují v raclette grilu a výsledkem je lahodná drobnost na závěr chutné večeře.
Ingredience
Počet porcí
1 jablko | |
30 g másla | |
30 g cukru | |
40 g mouky | |
1ČL citronové šťávy | |
1ČL skořice |
Pomůcky
Raclette pánvičky |
Nutriční informace
141
Kalorie
19 g
Sacharidy
6 g
Tuky
1 g
Bílkoviny
Postup
1.
Připravte drobenku
Smíchejte studené máslo, cukr, mouku a skořici, až vznikne drobenka.
Označit jako dokončené
2.
Připravte si jablko
Jablko zbavte jádřince, nakrájejte na kostičky a smíchejte s citronovou šťávou.
Označit jako dokončené
3.
Naplňte pánve
Pánvičky naplňte do poloviny jablky a navrch rozložte drobenku.
Označit jako dokončené
Poznámky
Jedna porce odpovídá jedné pánvičce.
Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.