Jablečné Crumble Raclette
Jablečný crumble na raclette pánvi je ideálním dezertem poté, co si vy a vaši hosté dopřejete vydatné a chutné raclette jídlo. Nakonec samozřejmě platí heslo: Vždycky se najde místo na malý dezert! A to je přesně případ tohoto dezertu. Jablka a máslové sušenky se gratinují v raclette grilu a výsledkem je lahodná drobnost na závěr chutné večeře.
Bez hodnocení
Ingredience
Počet porcí
1 jablko | |
30 g másla | |
30 g cukru | |
40 g mouky | |
1ČL citronové šťávy | |
1ČL skořice |
Pomůcky
Raclette pánvičky |
Nutriční informace
141
Kalorie
19 g
Sacharidy
6 g
Tuky
1 g
Bílkoviny
Postup
1.
Připravte drobenku
Smíchejte studené máslo, cukr, mouku a skořici, až vznikne drobenka.
Označit jako dokončené
2.
Připravte si jablko
Jablko zbavte jádřince, nakrájejte na kostičky a smíchejte s citronovou šťávou.
Označit jako dokončené
3.
Naplňte pánve
Pánvičky naplňte do poloviny jablky a navrch rozložte drobenku.
Označit jako dokončené
Poznámky
Jedna porce odpovídá jedné pánvičce.
Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
Napsat komentář
Pro přidávání komentářů se musíte nejdříve přihlásit.