Jablečné Crumble Raclette
Jablečný crumble na raclette pánvi je ideálním dezertem poté, co si vy a vaši hosté dopřejete vydatné a chutné raclette jídlo. Nakonec samozřejmě platí heslo: Vždycky se najde místo na malý dezert! A to je přesně případ tohoto dezertu. Jablka a máslové sušenky se gratinují v raclette grilu a výsledkem je lahodná drobnost na závěr chutné večeře.
Ingredience
Počet porcí
| 1 jablko | |
| 30 g másla | |
| 30 g cukru | |
| 40 g mouky | |
| 1ČL citronové šťávy | |
| 1ČL skořice | 
Pomůcky
| Raclette pánvičky | 
Nutriční informace
					141
											Kalorie
									
							
					19 g
											Sacharidy
									
							
					6 g
											 Tuky
									
							
					1 g
											Bílkoviny
									
					Postup
			
				1.			
				
					
			
					Připravte drobenku
Smíchejte studené máslo, cukr, mouku a skořici, až vznikne drobenka. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				2.			
				
					
			
					Připravte si jablko
Jablko zbavte jádřince, nakrájejte na kostičky a smíchejte s citronovou šťávou. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				3.			
				
					
			
			Naplňte pánve
Pánvičky naplňte do poloviny jablky a navrch rozložte drobenku. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				Poznámky
				 Jedna porce odpovídá jedné pánvičce.			
					
				Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.			
			 
	 
		 
		 
		 
		 
		



