Horký Aperol

Novým trendem letošní zimy je horký Aperol. Ano, tento zářivě oranžový nápoj potěší nejen v létě. Jen s malými úpravami je jeho teplá a vánočního trhu hodná verze také skutečnou lahůdkou. Ukážeme vám náš oblíbený způsob, jak si vychutnat horký Aperol!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
150 ml Aperol
150 ml jablečné šťávy
6 pomerančů
1láhev suchého bílého vína
10 g čerstvého zázvoru
6snítek tymiánu
6 hvězdiček anýzu

Nutriční informace

251 Kalorie
29 g Sacharidy
0 g Tuky
1 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava

Pomeranče omyjte v horké vodě, odkrojte 2 plátky a vymačkejte z nich šťávu. Tymián omyjte a osušte. Zázvor oloupejte a nakrájejte na plátky.
Označit jako dokončené
2.

Uvařte horký Aperol

Všechny ingredience kromě tymiánu a plátků pomeranče zahřejte v hrnci a nechte 15 minut luhovat, aniž by se nápoj začal vařit.
Označit jako dokončené
3.

Sloužit

Horký Aperol podávejte s tymiánem a plátkem pomeranče.
Označit jako dokončené

Poznámky

Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF