Halloweenský punč
Halloweenský punč byl na naší poslední strašidelné párty naprostou lahůdkou! Lahodný punč s šumivým vínem, vínem a dýní nejen velmi dobře vypadá, ale také dobře chutná a pořádně rozproudí vaši party! Pokud chcete halloweenský punč připravit bez alkoholu, můžete alkoholické nápoje nahradit perlivou vodou a maracujovou šťávou. Jen to zkuste!
Ingredience
Počet porcí
140 g dýně Hokkaido | |
700 ml bílého vína | |
700 ml šumivého vína | |
3lžíce cukru | |
1 neošetřený citron | |
3 neošetřené maracuji |
Pomůcky
1 velká nádoba |
Nutriční informace
219
Kalorie
16 g
Sacharidy
0 g
Tuky
1 g
Bílkoviny
Postup
1.
Příprava surovin
Dýni zbavte jadérek a vláken a nakrájejte ji na malé kostičky. Vložte ji do velké nádoby. Citron nakrájejte na tenké plátky a přidejte ho také. Lžící vyjměte marakuju a přidejte ji. Posypte cukrem punčovou směs.
Označit jako dokončené
2.
Nalít punč
Do punče přidejte bílé víno a nechte ho chladit alespoň 3 hodiny.
Označit jako dokončené
3.
Podávání
Před podáváním přilijte šumivé víno, promíchejte a podávejte ve sklenicích.
Označit jako dokončené
Poznámky
Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.