Halloweenský punč

Halloweenský punč byl na naší poslední strašidelné párty naprostou lahůdkou! Lahodný punč s šumivým vínem, vínem a dýní nejen velmi dobře vypadá, ale také dobře chutná a pořádně rozproudí vaši party! Pokud chcete halloweenský punč připravit bez alkoholu, můžete alkoholické nápoje nahradit perlivou vodou a maracujovou šťávou. Jen to zkuste!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
140 g dýně Hokkaido
700 ml bílého vína
700 ml šumivého vína
3lžíce cukru
1 neošetřený citron
3 neošetřené maracuji
Pomůcky
1 velká nádoba

Nutriční informace

219 Kalorie
16 g Sacharidy
0 g Tuky
1 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava surovin

Dýni zbavte jadérek a vláken a nakrájejte ji na malé kostičky. Vložte ji do velké nádoby. Citron nakrájejte na tenké plátky a přidejte ho také. Lžící vyjměte marakuju a přidejte ji. Posypte cukrem punčovou směs.
Označit jako dokončené
2.

Nalít punč

Do punče přidejte bílé víno a nechte ho chladit alespoň 3 hodiny.
Označit jako dokončené
3.

Podávání

Před podáváním přilijte šumivé víno, promíchejte a podávejte ve sklenicích.
Označit jako dokončené

Poznámky

Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF