Wasabi dip

Wasabi dip: jemně pikantní krém, který spolu s jarní cibulkou, limetkou a medem chutná jednoduše výjimečně. Vyzkoušejte trochu jiný dip a kombinujte ho podle chuti. Rádi ho používáme například do lososového hamburgeru. V kombinaci s rybami nebo asijskými pokrmy totiž krém chutná ještě o něco lépe. Vyzkoušejte ho! Tip: Wasabi dip lze skladovat ve vzduchotěsné nádobě v chladničce až 5 dní.

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
2lžičky wasabi pasty
1 limetka
1lžička medu
250 g zakysané smetany
sůl a pepř podle chuti

Nutriční informace

153 Kalorie
7 g Sacharidy
13 g Tuky
2 g Bílkoviny

Postup

1.

Připravte si ingredience

Nastrouhejte kůru z limetky a vymačkejte z ní šťávu. Omyjte jarní cibulku a nakrájejte ji na jemná kolečka.
Označit jako dokončené
2.

Rozmíchat dip

Smíchejte je s ostatními přísadami a dochuťte solí a pepřem.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.
 Uložit jako PDF
Štítky