Salát z červeného zelí
Salát z červeného zelí s mrkví a fetou Kombinace, která se dá jíst kdykoli v létě i v zimě. Ať už jako alternativa k dušenému červenému zelí s jablky, nebo jako svačina, příprava jídla či svačina – barevný salát se prostě vždycky hodí. Vyzkoušejte náš recept a přesvědčte se!
Ingredience
Počet porcí
| 1/4hlávky červeného zelí | |
| 2 mrkve | |
| 200 g fety | |
| 1lžíce cukru | |
| 1polévková lžíce soli | |
| 1/2svazku petrželky | |
| 1 červená cibule | |
| 1lžíce olivového oleje | |
| 1lžíce balzamikového octa | |
| sůl a pepř podle chuti | 
Nutriční informace
					209
											Kalorie
									
							
					11 g
											Sacharidy
									
							
					13 g
											 Tuky
									
							
					10 g
											Bílkoviny
									
					Postup
			
				1.			
				
					
			
					Příprava
Odstraňte střed červeného zelí a nakrájejte ho na tenké proužky. Mrkev oloupejte a nakrájejte nadrobno. Cibuli oloupejte, rozpulte a nakrájejte na proužky. Petrželku omyjte, osušte a nakrájejte nadrobno. Fetu nechte okapat a rozdrobte ji. 
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				2.			
				
					
			
					Uhněteme červené zelí
Červené zelí ochuťte solí a cukrem a důkladně promíchejte. V případě potřeby vylijte z mísy přebytečnou vodu.
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				
			
				3.			
				
					
			
			Dokončení salátu
Všechny ingredience smíchejte a dochuťte solí a pepřem.
										
					
						
						Označit jako dokončené
					
				Poznámky
				Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.			
			 
	 
		 
		 
		 
		 
		




