Pražené mandle z horkovzdušné fritézy

Pražené mandle z horkovzdušné fritézy? Vážně! Tepelné fritézy jsou, jak víme, opravdu všestranné a dnes to opět dokážeme. Ukážeme vám, jak můžete snadno a rychle přenést atmosféru skutečného vánočního trhu do svého domova – včetně vůně karamelizovaného cukru. Užijte si vánoční svátky doma a potěšte rodinu a přátele domácími praženými mandlemi.

Bez hodnocení

Ingredience

Počet porcí
450 g mandlí
100 ml vody
100 g cukru třtinového cukru
2 lžičky skořice
1balíček vanilkového cukru
Pomůcky
Horkovzdušná fritéza

Nutriční informace

881 Kalorie
48 g Sacharidy
63 g Tuky
24 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava

Smíchejte všechny ingredience a přiveďte je k varu na nejnižším stupni za stálého míchání, dokud se voda zcela neodpaří. Dávejte pozor, abyste cukr nepřipálili.
Označit jako dokončené
2.

V horkovzdušné fritéze

Mandle položte na plech horkovzdušné fritézy a pečte je 10 minut při teplotě 160 °C. 3. Vložte mandle do fritézy. Mandle rozložte na plech a nechte je vychladnout.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.

Napsat komentář