Vánoční Cake Pops

Vánoční Cake Pops je nejen velmi chutné, ale je také skvělou aktivitou pro dospělé i děti. Díky různým glazurám, barevným posypům a třpytivému prášku se kreativitě při zdobení malých dobrot meze nekladou. Srdce našich Cake Pops jsou vyrobena z dortu Red Velvet – ale skvěle se hodí i jakýkoli jiný piškotový dort z předchozího dne. Buďte letos kreativní a upečte vynikající sušenky a koláčky!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
400 g piškotového těsta dle vlastního výběru / z předchozího dne
70 g smetanového sýra
3lžíce mléka
200 g bílé čokoládové polevy
200 g hořké čokoládové polevy
1balení dortové polevy dle vlastního výběru
posypky podle vlastního výběru
Pomůcky
16 Cake Pops na tyčinkách

Nutriční informace

156 Kalorie
17 g Sacharidy
8 g Tuky
3 g Bílkoviny

Postup

1.

Připravte si Cake Pops

Rozdrťte piškoty na těsto a přidejte tvaroh a mléko (zde přidávejte po lžících), dokud se ze směsi nedajíc vytvořit malé kuličky. Z těsta vytvarujte přibližně 16 stejně velkých kuliček.
Označit jako dokončené
2.

Příprava dekorace

Glazury a polevy rozpusťte zvlášť podle pokynů na obalu a nalijte je do vysokých sklenic nebo hrnků. Připravte si posyp.
Označit jako dokončené
3.

Zdobení Cake Pops

Vyberte si jednu polevu, namočte do ní dortík na špejli a vložte ho do Cake Pops. Nechte krátce zaschnout. Namočte Cake Pop do požadované polevy a ozdobte posypem a dalšími ozdobami podle potřeby. Nechte zaschnout a pochutnejte si.
Označit jako dokončené

Poznámky

Na vysušení můžete své Cake Pops zapíchnout do polystyrenu nebo misky plné rýže či kávových zrn.
Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF