Salát z červeného zelí

Salát z červeného zelí s mrkví a fetou Kombinace, která se dá jíst kdykoli v létě i v zimě. Ať už jako alternativa k dušenému červenému zelí s jablky, nebo jako svačina, příprava jídla či svačina – barevný salát se prostě vždycky hodí. Vyzkoušejte náš recept a přesvědčte se!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
1/4hlávky červeného zelí
2 mrkve
200 g fety
1lžíce cukru
1polévková lžíce soli
1/2svazku petrželky
1 červená cibule
1lžíce olivového oleje
1lžíce balzamikového octa
sůl a pepř podle chuti

Nutriční informace

209 Kalorie
11 g Sacharidy
13 g Tuky
10 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava

Odstraňte střed červeného zelí a nakrájejte ho na tenké proužky. Mrkev oloupejte a nakrájejte nadrobno. Cibuli oloupejte, rozpulte a nakrájejte na proužky. Petrželku omyjte, osušte a nakrájejte nadrobno. Fetu nechte okapat a rozdrobte ji.
Označit jako dokončené
2.

Uhněteme červené zelí

Červené zelí ochuťte solí a cukrem a důkladně promíchejte. V případě potřeby vylijte z mísy přebytečnou vodu.
Označit jako dokončené
3.

Dokončení salátu

Všechny ingredience smíchejte a dochuťte solí a pepřem.
Označit jako dokončené

Poznámky

Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF