Ředkvičková pomazánka
Ředkvičková pomazánka je čerstvá, lehká a rychle připravená. Ideální pomazánka na jaro. Vyzkoušejte náš jednoduchý recept a vytvořte si brzy vlastní pomazánky a dipy. Protože ze smetanového sýra, jogurtu nebo tvarohu můžete vytvořit nekonečné množství dipů, které na vaše hosty určitě znovu a znovu zapůsobí. Ale tato kombinace ředkviček a pažitky je rozhodně dobrý začátek. Pokud máte chuť na další, klikněte na naše recepty na dipy! Tip: Tento dip zabalený ve vzduchotěsné plechovce vydrží v lednici asi 4 dny. Tip 2: Jedna porce se přibližně rovná jednomu krajíci chleba, tedy přibližně 10 g.
Ingredience
Počet porcí
100 g smetanového sýra | |
100 g nízkotučného tvarohu | |
1polévková lžíce mléka | |
5 ředkviček | |
1/4svazku pažitky | |
sůl a pepř podle chuti |
Nutriční informace
18
Kalorie
1 g
Sacharidy
1 g
Tuky
1 g
Bílkoviny
Postup
1.
Příprava surovin
Pažitku omyjte, osušte a nasekejte nadrobno. Ředkvičky omyjte a nakrájejte nadrobno.
Označit jako dokončené
2.
Pomazánku promícháme
Ředkvičky a pažitku smíchejte s ostatními ingrediencemi a dochuťte solí a pepřem.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.