Ředkvičková pomazánka

Ředkvičková pomazánka je čerstvá, lehká a rychle připravená. Ideální pomazánka na jaro. Vyzkoušejte náš jednoduchý recept a vytvořte si brzy vlastní pomazánky a dipy. Protože ze smetanového sýra, jogurtu nebo tvarohu můžete vytvořit nekonečné množství dipů, které na vaše hosty určitě znovu a znovu zapůsobí. Ale tato kombinace ředkviček a pažitky je rozhodně dobrý začátek. Pokud máte chuť na další, klikněte na naše recepty na dipy! Tip: Tento dip zabalený ve vzduchotěsné plechovce vydrží v lednici asi 4 dny. Tip 2: Jedna porce se přibližně rovná jednomu krajíci chleba, tedy přibližně 10 g.

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
100 g smetanového sýra
100 g nízkotučného tvarohu
1polévková lžíce mléka
5 ředkviček
1/4svazku pažitky
sůl a pepř podle chuti

Nutriční informace

18 Kalorie
1 g Sacharidy
1 g Tuky
1 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava surovin

Pažitku omyjte, osušte a nasekejte nadrobno. Ředkvičky omyjte a nakrájejte nadrobno.
Označit jako dokončené
2.

Pomazánku promícháme

Ředkvičky a pažitku smíchejte s ostatními ingrediencemi a dochuťte solí a pepřem.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční hodnoty jsou přibližné, ve skutečnosti se mohou lišit.
 Uložit jako PDF