Panini na řecký způsob
super snadné
Feta panini
Panini v řeckém stylu se hodí jako lehký oběd během pracovního dne, na piknik nebo jako svačina na výlet. Tato křupavá dobrota je nejen rychlá na přípravu, ale také velmi chutná. Panini s krémovou fetou, sušenými rajčaty, petrželkou a olivami připomíná léto na řeckém ostrově. Uvolněná nálada je tedy zaručena! Použili jsme křupavé housky typu ciabatta. Skvělé jsou ale i toasty, vícezrnný chléb nebo pita!
Ingredience
Počet porcí
2 panini chleby | |
75 g fety | |
50 g sušených rajčat v oleji | |
5 černých oliv bez pecky | |
1/2svazku petrželky | |
1/2 červené cibule | |
1 stroužek česneku | |
sůl a pepř podle chuti |
Pomůcky
Kontaktní gril |
Nutriční informace
279
Kalorie
33 g
Sacharidy
9 g
Tuky
13 g
Bílkoviny
Postup
1.
Příprava ingrediencí
Osušte a rozdrťte fetu. Nakrájená rajčata. Olivy nakrájejte na tenké plátky. Česnek a cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Petrželovou nať omyjte, osušte a nasekejte nadrobno.
Označit jako dokončené
2.
Příprava náplně
Pro přípravu náplně smíchejte všechny ingredience kromě panini chleba.
Označit jako dokončené
3.
Panini na řecký způsob
Náplň rovnoměrně rozdělte mezi dva chleby Panini, přeložte a grilujte v kontaktním grilu přibližně 7 minut.
Označit jako dokončené
Poznámky
Nutriční hodnoty vycházejí z uvedených složek a mohou se ve skutečnosti lišit.