Panini na řecký způsob

Feta panini

Panini v řeckém stylu se hodí jako lehký oběd během pracovního dne, na piknik nebo jako svačina na výlet. Tato křupavá dobrota je nejen rychlá na přípravu, ale také velmi chutná. Panini s krémovou fetou, sušenými rajčaty, petrželkou a olivami připomíná léto na řeckém ostrově. Uvolněná nálada je tedy zaručena! Použili jsme křupavé housky typu ciabatta. Skvělé jsou ale i toasty, vícezrnný chléb nebo pita!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
2 panini chleby
75 g fety
50 g sušených rajčat v oleji
5 černých oliv bez pecky
1/2svazku petrželky
1/2 červené cibule
1 stroužek česneku
sůl a pepř podle chuti
Pomůcky
Kontaktní gril

Nutriční informace

279 Kalorie
33 g Sacharidy
9 g Tuky
13 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava ingrediencí

Osušte a rozdrťte fetu. Nakrájená rajčata. Olivy nakrájejte na tenké plátky. Česnek a cibuli oloupejte a nakrájejte nadrobno. Petrželovou nať omyjte, osušte a nasekejte nadrobno.
Označit jako dokončené
2.

Příprava náplně

Pro přípravu náplně smíchejte všechny ingredience kromě panini chleba.
Označit jako dokončené
3.

Panini na řecký způsob

Náplň rovnoměrně rozdělte mezi dva chleby Panini, přeložte a grilujte v kontaktním grilu přibližně 7 minut.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční hodnoty vycházejí z uvedených složek a mohou se ve skutečnosti lišit.
 Uložit jako PDF