Vánoční Cake Pops
Vánoční Cake Pops je nejen velmi chutné, ale je také skvělou aktivitou pro dospělé i děti. Díky různým glazurám, barevným posypům a třpytivému prášku se kreativitě při zdobení malých dobrot meze nekladou. Srdce našich Cake Pops jsou vyrobena z dortu Red Velvet – ale skvěle se hodí i jakýkoli jiný piškotový dort z předchozího dne. Buďte letos kreativní a upečte vynikající sušenky a koláčky!
Ingredience
Počet porcí
400 g piškotového těsta dle vlastního výběru / z předchozího dne | |
70 g smetanového sýra | |
3lžíce mléka | |
200 g bílé čokoládové polevy | |
200 g hořké čokoládové polevy | |
1balení dortové polevy dle vlastního výběru | |
posypky podle vlastního výběru |
Pomůcky
16 Cake Pops na tyčinkách |
Nutriční informace
156
Kalorie
17 g
Sacharidy
8 g
Tuky
3 g
Bílkoviny
Postup
1.
Připravte si Cake Pops
Rozdrťte piškoty na těsto a přidejte tvaroh a mléko (zde přidávejte po lžících), dokud se ze směsi nedajíc vytvořit malé kuličky. Z těsta vytvarujte přibližně 16 stejně velkých kuliček.
Označit jako dokončené
2.
Příprava dekorace
Glazury a polevy rozpusťte zvlášť podle pokynů na obalu a nalijte je do vysokých sklenic nebo hrnků. Připravte si posyp.
Označit jako dokončené
3.
Zdobení Cake Pops
Vyberte si jednu polevu, namočte do ní dortík na špejli a vložte ho do Cake Pops. Nechte krátce zaschnout. Namočte Cake Pop do požadované polevy a ozdobte posypem a dalšími ozdobami podle potřeby. Nechte zaschnout a pochutnejte si.
Označit jako dokončené
Poznámky
Na vysušení můžete své Cake Pops zapíchnout do polystyrenu nebo misky plné rýže či kávových zrn.
Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.