Ořechová kaše

Ořechová kaše se bude snídaňovém stolu opravdu vyjímat. Rychle se připravuje, dobře chutná a zasytí na dlouhou dobu. Díky banánu a borůvkám získáte také ovocný nádech. Milujeme kaše s ořechy, proto vám ukážeme náš oblíbený recept. Mimochodem: Oříšky, které přidáváte do kaše, si můžete vybrat naprosto libovolně. A s trochou kakaového prášku můžete kaši dodat extra čokoládový nádech!

Bez hodnocení

Ingredience

Počet porcí
50 g ovesných vloček
150 ml mléka
2PL mletých lískových ořechů
2PL celých lískových ořechů
2PL celých mandlí
2PL mletých makadamových ořechů
2PL mletých vlašských ořechů
1 banány
1hrst borůvek
1špetka skořice

Nutriční informace

462 kalorie
32 g sacharidy
30 g tuk
13 g bílkoviny

Postup

1.

Ovesné vločky uvaříme

Ovesné vločky přiveďte k varu se 150 ml vody a poté je vařte na mírném ohni.
Označit jako dokončené
2.

Přilijeme mléko a přidáme mleté ořechy
Označit jako dokončené
3.

Osmažíme oříšky

Lískové oříšky a mandle smažte na pánvi na mírném ohni přibližně 5 minut a nasekejte je nahrubo.
Označit jako dokončené
4.

Připravíme si ovoce

Banán oloupeme a nakrájíme na plátky, borůvky omyjeme.
Označit jako dokončené
5.

Servírujeme!

Kaši dochuťte solí a skořicí a podávejte s osmaženými ořechy, banánem a borůvkami.
Označit jako dokončené

Poznámky

Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.

Napsat komentář