Pečené ovesné vločky z horkovzdušné fritézy
Pečené ovesné vločky z horkovzdušné fritézy jsou jako ovocný koláč ke snídani. Samozřejmě jsou veganské, rychle se připravují a jsou skvělým snídaňovým pokrmem. Na co čekáte? Zpestřete si snídani!
Ingredience
Počet porcí
1 zralý banán | |
60 g ovesných vloček | |
20 g chia semínek | |
240 ml veganské alternativy mléka | |
115 ml sójového jogurtu nebo kokosového jogurtu | |
60 g arašídového másla | |
2PL javorového sirupu | |
100 g borůvek | |
50 g ostružin | |
50 g jahod |
Pomůcky
Horkovzdušná fritéza |
Nutriční informace
187
Kalorie
22 g
Sacharidy
8 g
Tuky
6 g
Bílkoviny
Postup
1.
Příprava ingrediencí
Oloupejte banán. Omyjte borůvky a jahody. Jahody nakrájejte na plátky.
Označit jako dokončené
2.
Příprava pečených ovesných vloček
Banán rozmačkejte na plechu horkovzdušné fritézy. Přidejte ostatní přísady kromě ostružin a jahod a vše dobře promíchejte. Na těsto rozložte jahody a ostružiny.
Označit jako dokončené
3.
Pečené ovesné vločky
Pečte 20 minut při 180 °C v horkovzdušné fritéze.
Označit jako dokončené
Poznámky
Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.