Pečené ovesné vločky z horkovzdušné fritézy

Pečené ovesné vločky z horkovzdušné fritézy jsou jako ovocný koláč ke snídani. Samozřejmě jsou veganské, rychle se připravují a jsou skvělým snídaňovým pokrmem. Na co čekáte? Zpestřete si snídani!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
1 zralý banán
60 g ovesných vloček
20 g chia semínek
240 ml veganské alternativy mléka
115 ml sójového jogurtu nebo kokosového jogurtu
60 g arašídového másla
2PL javorového sirupu
100 g borůvek
50 g ostružin
50 g jahod
Pomůcky
Horkovzdušná fritéza

Nutriční informace

187 Kalorie
22 g Sacharidy
8 g Tuky
6 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava ingrediencí

Oloupejte banán. Omyjte borůvky a jahody. Jahody nakrájejte na plátky.
Označit jako dokončené
2.

Příprava pečených ovesných vloček

Banán rozmačkejte na plechu horkovzdušné fritézy. Přidejte ostatní přísady kromě ostružin a jahod a vše dobře promíchejte. Na těsto rozložte jahody a ostružiny.
Označit jako dokončené
3.

Pečené ovesné vločky

Pečte 20 minut při 180 °C v horkovzdušné fritéze.
Označit jako dokončené

Poznámky

Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF