Šťáva z červené řepy

Šťáva z červené řepy má nejen krásnou barvu. Vedle jablek a zázvoru obsahuje také spoustu dobrých látek, které prospějí vám i vašemu imunitnímu systému. Například červená řepa má velmi nízký obsah kalorií, ale vysoký obsah vápníku, hořčíku a železa a také vitaminu C a kyseliny listové. A zázvor je také plný vitamínů, působí antibakteriálně a protizánětlivě. Tato šťáva je tedy nejen chutná, ale pomáhá vám zůstat zdravými. Máte chuť na další barevné nápoje? Podívejte se na naše smoothies!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
3 čerstvé červené řepy
2 jablka
1 mrkev
1 citron
20 g čerstvého zázvoru
Pomůcky
1 Odšťavňovač

Nutriční informace

194 Kalorie
38 g Sacharidy
1 g Tuky
1 g Bílkoviny

Postup

1.

Připravte si ingredience

omyjte červenou řepu, jablka a mrkev. Jablka rozkrojte na čtvrtiny a odstraňte jádřince. Červenou řepu a mrkev nakrájejte na větší kousky. Oloupejte zázvor. Vymačkejte citronovou šťávu.
Označit jako dokončené
2.

Odšťavňování

Vložte řepu, jablko, mrkev a zázvor do odťavovače. Vše dochuťte citronovou šťávou.
Označit jako dokončené

Poznámky

Výživové údaje jsou přibližně vypočítány na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF