Raclette Tarte flambée

Raclette tarte flambée je skvělým doplňkem kulinářského raclette večera s rodinou a přáteli. Díky tenkému těstu bude dno tarte flambée lahodně křupavé. Na povrchu jsou všechny ingredience klasického alsaského tarte flambée: zakysaná smetana, slanina a cibule. To není moc, že? A většina z nich je již na stole při klasické raclette večeři. Stačí předem uhníst naše těsto na tarte flambée a můžete si zpestřit večer. Ještě praktičtější: Těsto na tarte flambée samozřejmě nemusíte kombinovat s těmito ingrediencemi, povolena je jakákoli jiná varianta! Použijte vše, co je na stole, a vytvořte svůj nový oblíbený recept na raclette.

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
1porce těsta tarte flambée
4lžíce zakysané smetany
40 g kostiček slaniny
1/2 cibule
sůl a pepř podle chuti
Pomůcky
Raclette gril s pánvičkami

Nutriční informace

142 Kalorie
12 g Sacharidy
9 g Tuky
3 g Bílkoviny

Postup

1.

Připravte si ingredience

Oloupejte a nadrobno nakrájejte cibuli, rozdělte těsto na 4 malé porce a rozválejte je a vytvarujte podle tvaru formiček.
Označit jako dokončené
2.

Naplňte pánev

Těsto vložte na pánev, potřete ho zakysanou smetanou, osolte a opepřete. Navrch položte slaninu a cibuli.
Označit jako dokončené
3.

Připravte si pánve

Vložte je do raclette grilu a opékejte asi 10 minut do požadovaného stupně propečení.
Označit jako dokončené

Poznámky

V tomto receptu se jedna porce rovná jedné pánvi.
Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF