Raclette Camembert s brusinkami

Raclette Camembert s brusinkami z pánvičky. Tímto receptem vám představujeme sofistikovaný a neobvyklý nápad na recept pro váš raclette večer. Princip je velmi jednoduchý: camembert zabalíme a zapečeme na raclette pánvi, dokud sýr nezměkne, a nakonec ho posypeme brusinkami. Zapečený camembert je skutečným vrcholem přímo z trouby, ale jako střední chod nebo jako vrchol pro milovníky sýrů se hodí zejména k raclette. Vyzkoušejte náš rychlý a snadný recept!

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
1 malé kolečko camambertu 250–300 g
1 vejce
3lžíce hladké mouky typ 405
4lžíce strouhanky
4 lžíce lesních brusinek
sůl a pepř podle chuti
Pomůcky
Raclette s pánvičkami

Nutriční informace

305 Kalorie
10 g Sacharidy
22 g Tuky
15 g Bílkoviny

Postup

1.

Příprava na obalení

na 3 malé ploché talířky dejte mouku, pak vejce a nakonec strouhanku se solí a pepřem. Rozšlehejte vejce.
Označit jako dokončené
2.

Obalte camembert

Camembert rozčtvrťte. Každý kousek nejprve obalte v mouce, pak namočte ve vejci a ze všech stran posypte strouhankou.
Označit jako dokončené
3.

Připravte pánve

Vložte kousky camambertu do pánviček a pečte asi 15 minut na rozpáleném raclette grilu. Na posledních 5 minut přidejte brusinky, abyste je prohřáli podle chuti, nebo je po osmažení dejte studené na vrchol sýru.
Označit jako dokončené

Poznámky

Jedna porce odpovídá jedné pánvičce.
Chcete-li si sýr vychutnat jako i vegetarián, hledejte při nákupu alternativu klasického hermelínu bez syřidla. Seženete je v každém dobře zásobeném supermarketu nebo na pultu se sýry.
Nutriční informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF