Jablečné Crumble Raclette

Jablečný crumble na raclette pánvi je ideálním dezertem poté, co si vy a vaši hosté dopřejete vydatné a chutné raclette jídlo. Nakonec samozřejmě platí heslo: Vždycky se najde místo na malý dezert! A to je přesně případ tohoto dezertu. Jablka a máslové sušenky se gratinují v raclette grilu a výsledkem je lahodná drobnost na závěr chutné večeře.

Ohodnoťte náš recept!
0

Ingredience

Počet porcí
1 jablko
30 g másla
30 g cukru
40 g mouky
1ČL citronové šťávy
1ČL skořice
Pomůcky
Raclette pánvičky

Nutriční informace

141 Kalorie
19 g Sacharidy
6 g Tuky
1 g Bílkoviny

Postup

1.

Připravte drobenku

Smíchejte studené máslo, cukr, mouku a skořici, až vznikne drobenka.
Označit jako dokončené
2.

Připravte si jablko

Jablko zbavte jádřince, nakrájejte na kostičky a smíchejte s citronovou šťávou.
Označit jako dokončené
3.

Naplňte pánve

Pánvičky naplňte do poloviny jablky a navrch rozložte drobenku.
Označit jako dokončené

Poznámky

Jedna porce odpovídá jedné pánvičce.
Výživové informace jsou přibližným vodítkem na základě uvedených složek. Odchylky jsou možné.
 Uložit jako PDF